Indoor sport | Cardio, Krachttraining en Groepslessen | Obifit.nl

Indoor sport

Obifit beschikt over een aparte, grote cardioruimte met in totaal meer dan 60 cardio fitnessapparaten, waaronder loopbanden, hometrainers, crosstrainers en roeitrainers. Leden kunnen hier op een verantwoorde manier hun conditie verbeteren, hun doelen stellen en deze halen. Speciaal voor oudere sporters (55+) is er ook een programma opgesteld. Indoor sporten kan zowel individueel als in de vorm van groepstraining. Grote schermen projecteren beelden en geluiden die worden aangepast aan de leden die op dat moment in de ruimte aan het sporten zijn.

De leukste groepslessen volgen in Almelo

  • Sporten wanneer het jou uitkomt
  • Deskundige en gecertificeerde instructeurs
  • Uitstekende fitness apparaten
  • Schone, frisse sportschool
  • Grote verscheidenheid aan groepslessen
  • De leukste groepslessen met live instructeurs
  • Altijd persoonlijke begeleiding in de zaal

Yoga

Yoga
Yoga is een les waarbij wordt gewerkt aan de innerlijke rust. Door middel van balans, lenigheid en strekoefeningen werk je aan je lichaam en innerlijk. Yoga zorgt ervoor dat je minder stress hebt, het verbetert de ademhaling en de algehele kracht in je lichaam, het zorgt voor gewichtsverlies en je krijgt innerlijke rust en een betere bloedcirculatie. Probeer dus de yoga lessen bij Obifit!
Lees meer >>

Boxen

Kids Box4you
Boksen voor kinderen is met elkaar spelen/trainen onder begeleiding van een ervaren trainer. De kinderen boksen op pads, bokszakken, lopen estafettes, doen oefeningen met de bal en nog veel meer oefeningen in spelvorm.

Boksen leert de kinderen discipline, zelfbeheersing, het verbetert de concentratie, het houdt de kinderen actief en verhoogt het gevoel van eigenwaarde en verbetert het vertrouwen in zichzelf en anderen.

Alle voordelen op een rijtje:

* verbeteren zelfvertrouwen
* stimuleren zelfexpressie
* verbeteren lichaamsbesef
* verbeteren lichaamsidee
* verminderen faalangst
* verbeteren samenwerking Lees meer >>

xco

XCO
XCO is een workout voor iedereen. Een les op opzwepende muziek waarbij je aan je conditie werkt en je lichaam strakker maakt, met name je buik- en rugspieren. De Xco training wordt gedaan met een buis waar gewicht in zit dat heen en weer beweegt als u de oefeningen uitvoert. Door deze bewegingen wordt er op verschillende lichaamsdelen druk uitgeoefend. Volg de Xcore training bij Obifit Sportcentrum in Almelo. Lees meer >>

Freestyle_Step

Freestyle Step
Freestyle step is de energieke workout die je een bevrijdend en fit gevoel geeft. Met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, goede muziek en teogankelijke instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht.

De cardionummers zorgen voor vetverbranding in een hogere versnelling, gevolgd door spierverstevigende tracks die je lichaam nog mooier en strakker maken. Lees meer >>

XLR

LXR
LXR uniek in Oost Nederland. Een groepsles met een intensieve intervaltraining van een half uurtje oefenen met zandzakken gevolgd door mobility en stretching met een foamroller. Wie deze les volgt, wordt sterker, leniger, soepeler, krijgt meer uithoudingsvermogen en heeft minder spierpijn. Lees meer >>

50_fitness

50+ Fitness
Lekker bewegen en fit blijven! Dat is de insteek van deze groepsles. Ook voor de mensen van boven de 50 is het belangrijk om genoeg beweging te krijgen en dit kan bij de 50+ fitness groepsles van Obifit! Lees meer >>

Pilates1

Pilates

Pilates legt de nadruk op een correcte ademhaling en juiste uitlijning van de rug en het bekken. Tijdens de oefeningen moet je je goed concentreren op je bewegingen en ademhaling. Krijg een sterk en soepel lichaam door middel van het volgen van de Pilates groepsles bij Obifit.

Met deze workout zal je je core versterken. Door middel van een betere rompstabiliteit zul je het risico op lichamelijke klachten en blessures verminderen!Pilates legt de nadruk op een correcte ademhaling en juiste uitlijning van de rug en het bekken. Tijdens de oefeningen moet je je goed concentreren op je bewegingen en ademhaling.
Lees meer >>

streetdance

streetdance
Leer de populairste dansjes van nu met te gekke moves!  Deze groepsles is geschikt voor kids vanaf 6 tot en met 16 jaar. Streetdance is een verzamelnaam voor verschillende dansvormen waarmee je leert dansen op de maat en je lichaam in goede conditie houdt. Streetdance groepslessen in Almelo volgen bij Obifit!

Lees meer >>

bodypump1

Bodypump
Daag jezelf uit met de oorspronkelijke barbell-les waarmee je je hele lichaam versterkt en in vorm brengt. De fitness workout is op muziek en ideaal geschikt om de spieren mee te verstevigen en je algemene fitheid te vergroten. Binnen een uur tijd train je je hele lichaam, een goede full body workout en daardoor is bodypump ook goed voor vetverbranding. De instructeurs van Obifit maken er een toegankelijke groepsles van waar iedereen aan mee kan doen. Pak het gewicht waarbij je je comfortabel voelt! Lees meer >>

bodystepsm

Bodystep

Voel je bevrijd en vol energie door deze stimulerende step-workout die de vetverbranding in de hoogste versnelling zet. Met deze groepsles zul je veel conditie opbouwen, vet verbranden en een fit lichaam opbouwen. Body step in Almelo bij Sportcentrum Obifit.

Lees meer >>

shbamsm

sh’bam

Laat je “de ster” zijn van je eigen dance-workout. Met deze populaire dans workout zul je door middel van eenvoudige dansbewegingen je conditie verbeteren en de vetbranding stimuleren. Je danst op bekende nummers die hoog in de hitlijsten staan en na de warming up zul je binnen 35 minuten je hele lichaam trainen.

Lees meer >>

bodybalancesm

bodybalance
De op yoga, tai chi en pilates gebaseerde workout die je lenigheid en kracht vergroot. Waardoor je je geconcentreerd en kalm voelt. Deze 55 minuten durende workout zal ervoor zorgen dat je een sterker lichaam krijgt. De leukste groeplessen volg je bij het sportcentrum van Obifit aan de A35.
Lees meer >>

RPM

rpm
De indoorspinning workout waarbij je op het ritme van energieke muziek fietst en high van de endorfine calorieën verbrandt. Ben je helemaal weg van een workout met fietsen doe dan mee aan de RPM Spinbike groepslessen en kom lekker sporten in groepsverband in een fanatieke omgeving.

De instructeur zal je op een energieke manier deze workout laten beleven. Dankzij de opzwepende muziek zal je op de fiets je conditie verbeteren en vele calorieën verbranden. De RPM indoorspinning workout is zeer geschikt als je wil af vallen!
Lees meer >>

cx30sm

CX30/CXWorx
Een 30 minuten durende workout. Gedurende 6 verschillende tracks, train je de romp en spierlussen die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden. Het is een geweldige training voor het verstevigen en strakker maken van de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures. Lees meer >>

crosscoresm

crosscore
Met de CrossCore train je met behulp van een Pully Unit waardoor een touw loopt. Je traint met je eigen lichaamsgewicht. Op deze manier train je de spieren als een keten en niet als geïsoleerde spiergroepen. Bij iedere oefening wordt er spanning op de Corelio gevoeld en zodoende traint men automatisch bij iedere oefening de buikspieren. De zwaarte van de oefening wordt mede bepaald door de hoek van het lichaam ten opzichte van de grond. Indien men meer en meer met het eigen lichaamsgewicht als tegenwicht gaat gebruiken. De Xcore groeples is een goede workout om meer spierkracht te krijgen. Lees meer >>lesrooster